Sicilians al mercat de Catània

677-s-141208-3677

Els gestos tenen idioma. La imatge de dalt correspon a l'àlbum Sicilians al mercat, I el mercat és el de Catània. No costa gaire d'adonar-se que la gent gesticula en sicilià. Del moment, sobretot em va interessar allò que catalans i sicilians tenim en comú però que en aquella illa és molt més accentuat: la conversa, el joc, estar-se, relacionar-se, vendre, comerciar, passar el temps… sense ordre aparent, en un delicat caos de gent i cridòria, i sempre a l'aire lliure. Cal fer un vol per Hyde Park, per exemple, per adonar-se de com de diferent és tot, fins i tot tractant-se de dies assoleiats (a Londres també n'hi ha).

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fotografies, Viatges i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *