Cerveses del Pati de Sant Andreu

Les Cerveses del Pati són totes elles fetes a partir de most concentrat ja preparat, amb poques modificacions i emprant aigua de la xarxa pública del districte de Sant Andreu de Barcelona.

  • La Rossa del Pati: una American Lager, amb amargor reduïda respecte la de la recepta, que es caracteritza per l'ús de ferments lager a temperatura d'ale, envasada amb glucosa sense fase de clarificació.
  • La Rossa Mentolada del Pati: una variant de l'anterior, clarificada durant 10 dies a 5 C, i perfumada amb menta fresca durant les darreres vint-i-quatre hores.
  • La Fosca del Pati: una Stout sense contemplacions, negre i amarga, apta només per a iniciats, envasada amb glucosa sense clarificació prèvia després de set dies de fermentació entre 20 i 24 C. Als sis mesos d'embotellar ja pot votar.
  • La Bruna del Pati: una Yorkshire Bitter, fermentada durant quinze dies a 19 C i envasada amb glucosa. És una cervesa suau (4,7% vol), relativament poc amarga (uns 40 EBU màxim) i d'un color bru rogenc (entre 30 i 35 EBC)  que m'encanta… 
  • La Clara del Pati: una Canadian Blonde amb un toc de mel del Bisaura, fermentada en capa alta durant 6 dies a 21 C i envasada amb glucosa com a encebant. Una cervesa per a l'estiu.
  • La Belga del Pati: Ambiorix, de fermentació ale durant 11 dies a 20 C i embotellada amb glucosa. Una belga típica, amb el característic final dolç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *