Típics tòpics

Veient la imatge, algú podria pensar que es tracta d’algun lloc al sud d’Europa, segurament a prop del Mediterrani, on menjar és més que alimentar-se i menjar a l’aire lliure, una forma de comunicació.

Doncs, no. Els tòpics poden forçar-nos a veure només el que volem veure. La foto correspon al mercat de peix al barri de Bryggen, a  Bergen (Noruega) on tothom, guiris i nadius, aprofita per fer un fast food de marisc, bastant més saludable, per cert, que l’equivalent angloamericà.

Més sobre Bergen

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fotografies, Viatges i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *