Un punt de vista a l'inrevés

A l’embarcador de la petitíssima localitat de Flåm, a Noruega, el vaixell ha de fer marxa enrere i girar lentament fins a posar proa a la sortida del fiord. La ciavoga resulta aquí una maniobra ben delicada a causa de l’estretor del pas en considerar els gairebé 300 metres de l’eslora. Les hèlixs remenen el fang del fons i les gavines de seguida sobrevolen la zona potser esperant trobar incauts peixos a prop de la superfície. Des del pont superior del vaixell, l’escena rere el teleobjectiu sembla diferent perquè el punt de vista és també diferent, inhabitual: el retrat d’un gavià des del damunt.

Altres de semblants

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada ha esta publicada en Fotografies, Viatges. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *