Propaganda institucional = detritus

Irrita, enutja i emprenya veure els anuncis de l’Ajuntament de Barcelona explicant la meravella d’abocadors d’escombraries obsequiats als barcelonins: irrita perquè tothom té gairebé al davant de casa uns d’iguals als de l’anunci; enutja perquè presenta com a florida millora allò que tan sols és una reposició obligada; i finalment emprenya perquè l’anunci el paguem nosaltres, els barcelonins. I és que aquesta i totes les campanyes que presenten allò que les institucions han de fer per obligació com si fos un gran i generós donatiu al ciutadà, totes aquestes campanyes, inoportunament cares i pagades endemés pel propi ciutadà, no haurien d’haver sortit mai del contenidor de la fotografia…

Fotografia:  DetritusBerlín, 2007

.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Propaganda institucional = detritus

  1. Bubbie diu:

    At last! Someone who understands! Tankhs for posting!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *