Ai! La reina d'Espanya…


Moltes persones i alguns membres de la intel·lectualitat  (la que escriu als diaris) s’ha escandalitzat pel fet que la reina d’Espanya pugui tenir opinions i les faci públiques. I bastants, a més, sembla que hagin descobert ara els costat fatxa entre la reialesa. Ves per on!

A mi no em sembla bé que els qui defensen la llibertat d’expressió no ho facin per a tothom. Ho veig injust. Per quina raó la reina, havent fet un procés de reflexió, no pot expressar com qualsevol altre ciutadà les seves opinions? Ja sé tot allò de la neutralitat de la Corona, però ara és com si tothom descobrís de quin peu calça la reina…  Per acabar-ho d’adobar, la casa real ha despatxat  el bròquil afegint allò que eren comentaris en la intimitat i carregant contra la pobre Pilar Urbano, ves (Ja veus, Pilar, què passa quan jugues amb el foc: ni l’Opus no et salva de cremar-te a l’infern). Tot plegat -perdoneu-  fa un tuf de cínic i tot plegat em recorda aquella fàbula del rei que desfilava despullat perquè ningú no gosava dir-li-ho, fins que un nen va exclamar: Va despullat!

Crec en definitiva que tots plegats ens equivoquem. I proposo ser conseqüents amb allò que tothom és igual en néixer i tothom pot expressar les seves opinions lliurament.  Promoguem que el rei i la reina i tota la cohort puguin opinar obertament de tot; promoguem elevar la família REAL a la categoria de família NORMAL (amb hipoteques, caps de setmana lliures i viatges pagats a terminis), de manera que mai més ningú no s’hagi d’escandalitzar o molestar per les opinions de la senyora Grècia.

Súbtids, Promoguem-ho! Ciutadans, Visca la república! Addenda: No malpenseu ni traieu conclusions precipitades: la foto no té res a veure amb l’escrit, però us recomano fer-hi clic.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Ai! La reina d'Espanya…

  1. Tu diràs el que vulguis, però jo a la foto veig una part de la família real. Suposo que com que estan molt ocupats no hi són tots.

  2. toni diu:

    Et refereixes a la del rei i la reina de la festa major de Sitges, oi?

  3. Maria Anglada diu:

    La teva proposta em sembla del tot interessant!!! Moltes, moltes gràcies per fer-me-la arribar!!!
    Qualsevol altra proposta o reflexió que vulguis compartir amb mi, estaré encantada de rebre-la.Gràcies de nou

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *