Els primers a canviar de domicili

Els peixos han estat els primers a notar que alguna cosa comença a canviar. En Pol s’ha encarregat de traslladar els peixos des de l’aquari de 200 L fins al de 60 L, més transportable, i de buidar i netejar el gran. Ja fa molts mesos que no comprem cap peix, de manera que en quedaven pocs. Molts d’ells són nascuts a casa.

Per part meva, he mirat d’explicar al peix àngel -el més intel·ligent de tots- que el canvi només seria per pocs dies i que després tornarien a tenir l’espai que sempre havien tingut. La veritat és que no estic segur que m’hagi entès, perquè m’ha mirat sense parpellejar, s’ha empassat una volva de menjar que flotava pel davant seu i ha seguit fent la seva com si res.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *