Sota (discreta) vigilància

El bosc sempre és darrera els arbres. Els arbres de vegades s’amaguen rere les fulles. I entre les fulles, hi ha els detalls, però els detalls modifiquen sovint el paisatge dels arbres i el bosc. El lema dels globus, blancs, ben blancs, tan blancs, es troba sota vigilància, no en tingueu cap dubte. Mireu entre els arbres a la dreta tot fent clic a la fotografia si cal: Espanya hi és amatent.

M’encanta la foto…

La vaig fer durant la manifestació del 10 de juliol de 2010 a Barcelona (la dels 40.000 segons Lynce). En l’enquadrament, vaig evitar expressament les sigles del partit patrocinador del globus. Així la imatge té més universalitat.

manis.cat

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Comentaris, Fotografies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>