Sota (discreta) vigilància

El bosc sempre és darrera els arbres. Els arbres de vegades s’amaguen rere les fulles. I entre les fulles, hi ha els detalls, però els detalls modifiquen sovint el paisatge dels arbres i el bosc. El lema dels globus, blancs, ben blancs, tan blancs, es troba sota vigilància, no en tingueu cap dubte. Mireu entre els arbres a la dreta tot fent clic a la fotografia si cal: Espanya hi és amatent.

M’encanta la foto…

La vaig fer durant la manifestació del 10 de juliol de 2010 a Barcelona (la dels 40.000 segons Lynce). En l’enquadrament, vaig evitar expressament les sigles del partit patrocinador del globus. Així la imatge té més universalitat.

manis.cat

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *