Pel febrer, una estona de sol i una altra de foguer

000_3700-01

000_3699-01

Al febrer, ja estic ben fart del fred i amb ganes que s'acabi l'hivern. El febrer és un mes trist, un mes afortunadament curt, però retorçadament malèvol llavors que li esquila un tros al març. Si no fos pel Carnaval, el faria fora del calendari. Però a la muntanya la llum de febrer té la gràcia d'aplegar fredor i calor, tal com la dita afirma, i és aleshores que els colors freds i els càlids formen part d'una única imatge. És quelcom difícil de trobar en qualsevol altra època de l'any. 

Ben mirat, no tot havia de ser tothora dolent!

Les fotografies estan fetes a Santa Maria de Besora, en ple Bisaura, un vint-i-quatre de febrer qualsevol… extremament fred (no suporto haver de manegar la càmera amb guants).

000_3698-01

000_3694-01

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Fotografies. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>