Corbs marins

Els corbs marins són ocells pescadors capaços de submergir-se fins a cinc metres i nedar per sota l'aigua un bon tros. És freqüent trobar-los algunes milles endins flotant tranquil·lament, veure'ls desaparèixer capbussant-se… i aparèixer després metres enllà; però és molt més habitual veure'ls sobre els esculls costaners com si prenguessin el sol (les seves plomes no són impermeables), on tenen els nius. Són ocells amb una forma allargada i elegant que els permet moure's ràpid sota el mar i amb unes ales enormes que fan servir normalment per fer vols curts.

La fotografia, no gaire reeixida perquè està feta amb una càmera submarina poc adequada fora de l'aigua, mostra un corb marí que habitava la punta de Sant Elm, a Sant Feliu, amb un ham enganxat sota l'ull i el niló penjant-li. Ens va fer moltíssima pena…

P1040198-01-01

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada ha esta publicada en Fotografies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *