Monstruositats

No fa pas gaire vaig mig veure, mentre mig feia la becaina de dissabte d'havent dinat, un film d'aquells que anomenen de la sèrie B. Avorridíssim. Eren actors dolents de gest histriònic doblats horrorosament amb un guió simplot enmig d'una aventura sense to ni so en una llunyana (sort!) galàxia plena de monstres de cartró pedra d'allò més hilarants. En què coi devien estar pensant els del film quan treien aquelles andròmines per la pantalla! Vaig pensar en totes les passejades pel fons marí que he fet i en tots els monstres -d'una bellesa rara i subtil- que hi pul·lulen. Poca imaginació tenien, sí, però podien haver-la compensat obrint els ulls en la nostra galàxia, molt, molt més a prop.

9342ascan18x24-s

Escòrpora amatent. La fotografia pertany a l'àlbum Exotisme.

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Fotografies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>