Sobre elefants i més coses

Tot això dels elefants i el rei ha palesat, entre altres moltes coses ja comentades per totdéu, la gran, ingent, monumental, immensa, enorme, gegantina i extraordinàriament vasta imaginació popular. Ja va passar durant la darrera visita papal. Recordeu aquell triangle de perill amb el perfil d’un mossèn perseguint uns nens? Internet segueix essent -mentre el senyor Felip Puig no hi enviï els mossos d’esquadra- l’únic lloc on es pot descarregar la mala llet que el país va acumulant dia sí dia també.

M’he permès de triar quatre de les -segons el meu parer, ja que aquest és el meu blog- millors representacions. No tinc, com fóra de menester, el permís dels autors perquè són anònims (crec), però imagino que la intenció d’ells ja era justament com més millor.

 
 


 

 
 

I el millor dels millors…

 

 

Visca l’humor i la llibertat d’expressió!
 

Addenda: els elefants són mamífers de l’ordre dels proboscidis. L’ordre dels paquiderms ja no existeix. Aquestes coses evolucionen, van canviant, al contrari de la monarquia.

 

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Acudits, Comentaris i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Sobre elefants i més coses

  1. Gerard diu:

    OOOOOH, YEAAAAH!!! Sobretot els Borbons….
    L´ADN, l´ADN… un cop més es demostra la seva importància….
    Per cert, savíeu que les quatre famílies de reis francesos son Orleans, Angulema, Anjou i Borbó?, doncs bé, de les quatre LA UNICA que no té orígens nobles (merovingis, carolingis, normands, etc…) son el Borbons….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *