Quina ppolicia…

 

Quina policia: professional, valenta, efectiva, al servei del ciutadà, jugant-se la vida per l’ordre, sempre disposada a donar-ho tot per tal de protegir el dret de manifestació. Aquest és una policia com cal. Si, senyor. Contra terroristes i estudiants adolescents, tots moolt perillosos.

L’únic que li queda a la ppolicia és que tornin a vestir de gris. Tot torna. Deixeu passar el temps…

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Educació i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Quina ppolicia…

  1. Gerard diu:

    Podria dir molt, però no en tinc ganes. Estic cansat de que certes modes tornin…però la culpa no és dels goril.les disfressats de policia, sino de la gent, que aguanta tot amb estoica i increible ressignació. Sense feina, sensa diners, sense futur….i ara a pals, per demanar calefacció i material per les classes…. Fins quàn haurem d’aguantar aquest Estat de merda, podrit de xoriços privilegiats, funcionaris embrutits, politics covards, banquers delinquents, jutges sense escrúpols i sindicats acomoditicis?…Fins quàn?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *