Sobre xifres, menteix, que alguna cosa queda

Fotografia: manifestació el 8 de juny a la Via Laietana de Barcelona

Que les discrepàncies entre els uns i els altres sobre el seguiment de la vaga de treballadors de l’administració (no tots funcionaris, encara que els qui ho siguin no crec que hagin de disculpar-se’n) puguin moure’s entre el 11% i el 70 % (La Vanguardia, 8-6-2010) i, a més, no sorprenguin ja a ningú, diu molt sobre la manipulació descarada de les coses. Entre regalar 400 € al més pur estil bananer i la imatge d’aquest apunt,  han passat només dos anys, però el mal és que no hem fet res més que acabar el primer acte d’una representació on toooot és mentida…  menys els figurants.

Més manifestacions

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *