Quaranta lladres. Ni un més!

Fotografia:  “A les eleccions vota Alí Babà, així segur que els lladres són només quaranta”

Va ser el Molt Honorable Montilla (Ves, qui ho havia de dir!) qui va treure la paraula desafecció per parlar del sentiment que probablement podíem tenir molts catalans cap a Espanya. La paraula va tenir èxit i ara la desafecció és cap a Espanya, i cap als partits que diuen sempre que no peti qui peti, i cap als partits que fan exactament el contrari d’allò que deien no fa ni dos mesos, i cap als governs que incompleixen acords, i cap als polítics que juguen de prestidigitadors ideològics venent fum que ja ningú no compra, i cap als qui han fet de la política una forma de viure, legalment uns, il·legalment els altres… i cap a… En fi!

Qui votarà les properes eleccions? A qui? La lògica de la pancarta, irònica, italiana i inquietantment propera, és impecable i molt, molt pragmàtica.

La fotografia no és meva. Llàstima!

Més sobre lladres:
 Ai, Sant Jordi, Quina creu en Millet!

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *