Tecnologia punta

Tecnologia punta! Els cables de telefon travessant el carrer, pengim-penjam, formen part del paisatge de la nostra estimada ciutat. La neu al damunt seu va durar poc, afortunadament, però els cables continuaran on són, malauradament, acompanyats d’un llum model encastat-a-la-façana. I tot per recordar que Barcelona segueix essent una ciutat de disseny, molt amable amb qui no ha de passar-hi més de tres dies. El consistori de la ciutat deu pensar que mentre no es miri amunt… però, ves!, un dia de neu, per allò de les fotos, fa descobrir l’autèntica Barcelona. Al final del carrer, en direcció oposada a la de la fotografia, un pal de telefon dels de fusta de tota la vida, ara ja bastant tort havent suportat ventades i nevades, ens recorda la modernitat… del segle passat. Cada quatre anys, els veïns tenim l’esperança que potser algú, per recaptar vots, farà alguna cosa… Però res! I és que al carrer, hi vivim relativament pocs vots: no deu ser rentable dedicar-hi esforços, i a més a més, tampoc no hi ha turistes.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Tecnologia punta

  1. alex diu:

    No enganys. La foto es de l’any 1960

  2. Jo diu:

    Siiiiiiiiiiiiiiiiii! Podria ser de la gran nevada del 1962! Però no, no. Puc demostrar que està feta sobre suport digital i que el 1962, on ara visc hi havia una… casa de pagès!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *