De la finestra estant

05-0059-f

Des de la finestra de cadascú, la visió frontal pot ser ben diferent, tot i havent d’admetre que, amb poques excepcions, la de qualsevol ciutat és similar. Mireu cap avall i les coses canviaran… Mireu cap avall i enquadreu i les coses canviaran encara més. Els defensors de l’objectivitat a totes-totes de la fotografia no admetran mai fins a quin punt només el fet d’enquadrar ja és una clara manipulació de la realitat tal com la vivim habitualment. Fora del context de sempre, observada des de punts de vista diferents, la realitat esdevé també diferent, menys familiar, més complexa d’interpretar: Qui eren tota aquesta gent?  On eren? A on anaven? D’on venien?

05-0062-f 05-0056-f 05-0057-f 05-0058-f


Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fotografies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *