Compromís professional

091127-6826-b

Passejant per Funchal vam entrar en un edifici de l’administració, crec que  la seu del govern regional. La visió del bidell llegint el diari certament em va captivar.  I doncs!, cal estar informat per si cap ciutadà requereix informació. D’això, se’n diu compromís amb la professió.

Vaig anar molt amb compte de no pertorbar tan delicada feina amb la meva càmera tot dissimulant l’objectiu real de la foto i fent-me passar per un guiri (ho era, realment) interessat en l’arquitectura i les rajoles.

Altres fotografies de Madeira

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fotografies i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *