La Plaça de les Palmeres versus Hyde Park

La Plaça de les Palmeres és una entranyable plaça que coneixem tots els qui vivim a Sant Andreu, però que difícilment coneix ningú que no sigui de Sant Andreu. En canvi, de Hyde Park, tohom n'ha sentit parlar, hi hagi estat o no, hi visqui o no, a Londres. No és possible la comparació entre ambdós. De fet, hi deu caber tot Sant Andreu a Hyde Park. Però, malgrat tot, tenen una cosa en comú: hi passegen gossos. A la Plaça de les Palmeres, els amos (dels gossos) parlen entre ells (ho sé perquè hi porto a passejar la fura Google), però subjecten els gossos perquè no s'ensumin entre ells -i encara menys, amb un estrany animal com és la fura. Ben al contrari, a Hyde Park, els amos (dels gossos) es mantenen ben separats  (molt separats perquè el parc és gran) els uns dels altres, i són els gossos els qui fan vida social a la manera dels gossos: ensumant-se, llepant-se i mossegant-se dolçament. 

Que diferents són els anglo-saxons i els llatins, els anglesos i els catalans! Dos models de comportament humà (quant al comportament caní, no hi ha diferències significatives entre el dels de Londres i el dels de Barcelona).

L'animaló de la fotografia sobrevolava Hyde Park el dia que el vaig caçar… Des de l'aire deu ser més fàcil adonar-se d'aquestes coses, oi?

 

090404-5931-q

 

 

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Fotografies i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a La Plaça de les Palmeres versus Hyde Park

  1. Maria Anglada diu:

    Foto preciosa!!!!!
    Bravo.
    Pensaments, no sé si àcids o càustics. Ja saps: sóc de lletres de tota la vida…! De tota manera, somric i m’agrada.
    Gràcies

  2. Retroenllaç: Sicilians al mercat de Catània | Tonilog (el blog del Toni)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *