Excel·lentíssim senyor Alcalde,

Haurà observat que, d’uns mesos ençà, el vostre xofer cada dia arriba tard. Estem segurs de coincidir amb vostè, senyor alcalde, que és intolerable la manca de puntualitat del xofer. El país no es pot permetre aquesta baixa productivitat, i l’alcaldia encara menys.

És per això que els qui paguem el sou del xofer i  també el de l’alcalde volem que el senyor alcalde sigui també productiu i prengui les decisions que hagi de prendre. Estem segurs que està d’acord amb nosaltres que aquesta situació no es pot perllongar gaire més. En realitat, ja fa massa que dura. El xofer de l’alcalde ha de ser a l’hora en punt a treballar. Cal girar la situació.

26-04-08_2131-l

Barcelomografia del subsòl

En conseqüència, li demanem, senyor alcalde, que prengui les decisions necessàries perquè el metro funcioni bé.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Excel·lentíssim senyor Alcalde,

  1. Arnau diu:

    Ara només falta que li enviïs a l’alcalde…

  2. Gerard diu:

    No entenc bé la relació entre el xofer del’alcalde i els metro….perdoneu.
    Jo atacaria directament al xofer de veritat, que segur que sempre arriba tard. I desprès a l’Hereu. Tinc problemes amb l’Hereu. No puc anar a Barcelona massa sovint. A la que entro a la ciutat se m’apareix la cara d’ell per tot arreu….una cara que sempre riu i em diu coses amb aquella veueta. La meva piscòloga diu que eviti anar a Barcelona durant una llarga temporada…
    D’altra banda, a l’alcalde se li pot enviar de tot, que per això cobra. Jo no ho faig per prescripció mèdica…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *