Galta de porc amb cacau

Prepareu les galtes de porc sense os en talls d'un centímetre de gruix enfarinats amb pols de cacau pur, sense sucre. Sofregiu força ceba, tallada a rodanxes, amb un bon raig d'oli, sense sal. Quan la ceba sigui a punt, poseu-hi les galtes, espereu que es dorin i, a continuació, afegiu-hi clau, pebre, sal, canyella i un raig de vi negre. Deixeu que vagi fent, el vi s'evaporarà i la salsa prendrà una consistència més o menys espessa. Quan les galtes siguin cuites al vostre gust, corregiu se sal, apagueu el foc i deixeu-les descansar uns pocs minuts. 

És un contundent segon plat que requereix un primer lleugeret, com ara una amenida de tomàquet tallat ben petit, espinacs crus i trossets de formatge de Brie, prèviament atemperat.

Salut!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>