Calamarsets i petxines amb ceba

En una cassola de ferro, poseu-hi trossejada la ceba, si pot ser, tendra, amb un bon raig d’oli. Deixeu que la ceba comenci a rossejar-se i poseu-hi els calamarsets nets i tallats. Afegiu-hi sal i deixeu que tot plegat es vagi coent a poc a poc. Quan els calamarsets siguin ben cuits i tous, poseu-hi les petxinetes, prèviament remullades en aigua i un pèl de sal (a fi que expulsin la sorra). Just quan les petxines s’hagin obert, ni abans ni després, afegiu-hi aigua (poca) si cal, empolseu-ho tot amb una mica de farina, afegiu-hi un raig de vi blanc i remeneu perquè espesseeixi la salsa. Apagueu el foc tot just prengui la salsa. No ha d’haver-hi mai gaire aigua.

Recordeu: tot plegat no pot durar més de trenta minuts.

2 Responses to Calamarsets i petxines amb ceba

  1. Bertha Dingle says:

    Howdy

    We provide great lists of free public proxy servers with different protocols to unblock contents,
    bypass restrictions or surf anonymously.
    Enjoy the unique features that only our page have on all the internet.
    All proxies work at the moment the list is updated.

    MORE INFO HERE=> https://bit.ly/2BiMfsJ

  2. Laverne Reel says:

    Hello

    Are you new to SEO and want to rank #1 on google this upcoming year?
    Here are 3 SEO strategies that will boost your rankings!

    #1: Focus on content
    #2: Optimize your title tag and your meta description
    #3: Use Google Search Console

    Subscribe here to learn more of my
    Secret SEO Tips & Trics https://zeep.ly/WkJgE?=014

    Thanks,
    Laverne Reel
    Please do not reply directly to this email!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>