Calamarsets i petxines amb ceba

En una cassola de ferro, poseu-hi trossejada la ceba, si pot ser, tendra, amb un bon raig d’oli. Deixeu que la ceba comenci a rossejar-se i poseu-hi els calamarsets nets i tallats. Afegiu-hi sal i deixeu que tot plegat es vagi coent a poc a poc. Quan els calamarsets siguin ben cuits i tous, poseu-hi les petxinetes, prèviament remullades en aigua i un pèl de sal (a fi que expulsin la sorra). Just quan les petxines s’hagin obert, ni abans ni després, afegiu-hi aigua (poca) si cal, empolseu-ho tot amb una mica de farina, afegiu-hi un raig de vi blanc i remeneu perquè espesseeixi la salsa. Apagueu el foc tot just prengui la salsa. No ha d’haver-hi mai gaire aigua.

Recordeu: tot plegat no pot durar més de trenta minuts.

One Response to Calamarsets i petxines amb ceba

  1. Bertha Dingle says:

    Howdy

    We provide great lists of free public proxy servers with different protocols to unblock contents,
    bypass restrictions or surf anonymously.
    Enjoy the unique features that only our page have on all the internet.
    All proxies work at the moment the list is updated.

    MORE INFO HERE=> https://bit.ly/2BiMfsJ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>