Per a quatre persones, barregem 200 g de formatge blau (en realitat, millor que no sigui rocafort, massa salat) amb mig got de llet, aixafant-ho amb una forquilla. Quan sigui ben pastat, ho barregem amb 500 g de carn de bou (alternativament pot ser vedella) picada corregint si cal la quantitat de llet. Segons quin sigui el formatge, és millor no afegir sal a la carn, però tot depèn dels gustos de cadascú. A la pasta formada hi afegim sopa torrada fins que tingui la consistència adequada. Fem els bistecs, els enfarinem i els coem a la planxa.
Cerca
El més vist ara
El més vist
- Musclos al vapor cuits al wok
- Dia zero: vint-i-set de febrer de 2007
- Un forn de calç enmig del bosc
- Patates amb salsa verda
- Emporion – Ἐμπόριον
- L’hinduisme d’una papallona trobada en l’ampit d’una finestra
- Els ànecs d’Aiguadolç
- Mates aplicades: digues-me quants n’hi havia i et diré de quin peu calces (sense fotos, lamentablement)
Què diuen els savis?
L'energia que produeix la desintegració de l'àtom és molt pobre...
(E. Rutherford)Ves per on