Bistec rus a l’estil de l’àvia

Prepareu uns bons bistecs de carn picada de vedella, ben treballats amb ou, llet, farina de galeta, all i julivert, que fregireu just abans de muntar el plat. Per a dues persones, fregiu a poc a poc una ceba grossa tallada ben petita i ofegueu-la cap al final amb un generós raig de vi negre que haureu de deixar evaporar lentament. Poseu un tall de formatge Provolone a coure a foc lent en una paella de la seva mida. I prepareu un parell de torrades. Munteu el plat posant la ceba damunt la torrada, després la carn i en acabat el formatge. Us haureu d'organitzar per tenir-ho tot a punt alhora, feina, doncs, de molts fogons.

Acompanyeu el plat amb una bona cervesa, artesana si us plau, preferentment suau.

Salut!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>