Arròs adhoc

De vegades queden algunes verdures a la nevera, poques i variades. És l'ocasió de treure-nos-les del damunt fent un arròs. A més a més, res de sofregits, tot ben sà.

Per a dues persones, necessiteu dues sípies, 300 g de cloïsses, les verdures, 120 g d'arròs i mig litre de fumet de peix (sempre va bé de tenir-ne congelat, però també el podeu comprar fet). En un wok, poseu-hi les verdures a rossejar, trossegeu-hi les sípies i deixeu-ho tot una estona. Afegiu pebre al gust i a continuació, poseu-hi les cloïsses i espereu que tot plegat faci xup-xup. Finalment poseu-hi l'arròs, pebre vermell picant i un toc de sal. Espereu un parell de minuts i afegiu el fumet. Deixeu que vagi fent uns quinze minuts i, després, apagueu el foc i deixeu-ho reposant un parell més de minuts.

Bon profit!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *