Trapella

IMG_20160503_205103

Trapella és una cervesa d'estil cent per cent belga, poc amarga (24 IBU) i amb un 7,3% d'alcohol, maerada 60 minuts a 63 C i 30 minuts a 68 C, amb un alt contingut de blat que la fa molt fresca i escumosa.

Volum: 8 L Quantitat (g) IBU
Pilsen 2 000 (56%)  
Blat en flocs 1 000 (28%)  
Special B 280 (8%)  
Biscuit 280 (8%)  
Hallentaur 15 min 10  2,1
Hallentaur 30 min 50 22,1
Pell de taronja amarga 1  
Safbrew T-58 ale 6

 

 

Notes de laboratori i tast

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>