La seguretat de les centrals nuclears

La notícia que la central nuclear del Japó podria haver resultat afectada pel terratrèmol una hora abans que sobrevingués el tsunami (Ecodiari, 16-5-2011) només fa que mullar el terra ja mullat: la pretesa seguretat de les centrals nuclears, ara ja, sí, ha mudat a la categoria de mite. Per cert, un mite fins fa  poc ben protegit (el mite, no les persones), com demostra el recent descobriment de la falsificació de dades sísmiques de 32 centrals nuclears franceses (ben a prop nostre!). Ves per on a les centrals nuclears els pot passar com al més famós dels vaixells, el Titànic, l’insubmergible, un altre dels mites tecnològics que se’n va anar al fons del mar.

 

Sobre l'energia nuclear
Sobre tsunamis i centrals nuclears

 

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Comentaris and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to La seguretat de les centrals nuclears

  1. Zodax says:

    hi!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>