Suprem d’Espanya

(Sense comentaris serà més educat)

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Educació and tagged , . Bookmark the permalink.

12 Responses to Suprem d’Espanya

 1. Maria says:

  Sí. Sense comentaris!

 2. Gerard says:

  Si no s’aconsegueix un Estat. Una de les opcions és a sedgüenta politica:
  1) Incentivar i promoure les parelles mixtes amd d’altres països europeus. Els fills parlaràn mínim català i la llengua del pare o la mare.

  2) Inmmersió linguística també en francès, alamany i anglès (així el Sr. Rajoy no es queixarà, doncs és el que demana i, al mateix temps, li donarem pel cul), apart del català, és clar.
  Ajudes per fer escoles on la llengua vehicular sigui el català, l’anglés, etc. EN COL.LABORACIÓ amb els governs dels europeus residents a Catalunya. Res els agradaria més als britànics, o als alamanys (d’això ja en tenim la prova).

  3) Aixo crearia ciutadans multiculturals, multilingues i disposatsa la mobilitat professional i social. Seguint la directiva europea “Mateixos ciutadans, mateixos drets”, el govern espanyol es tornaria boig davant d-enfrontar-se no ja al govern catala, sino als europeus. A més, aquests ciutadans tindrien vot…
  Fa poc he estat a Dènia: el 55% de la població és estrangera i amb dret a votar. La majoria són jubilats, peró tenen representació a l,Ajuntament i altres institucions. Els rètols están en quatre idiomes: Valencià o català apitxat, anglès, francès i alamany. I, encara que tambè obviament es parla en castellà, ningú, ni el PP governant la Generalitat Valenciana, TE COLLONS DE QUESTIONAR RES NI REIVINDICAR UNA LLETRA…sabeu per qué, doncs pels vots i la RIQUESA que aporten els nostres conciudadans europeus, absolutament d,acord amb el fet llinguistic. Alli es parla e un fotimer de llengues amb tota naturalitat, incloent hi la nostra llengua. Denia em va recordar molt a Sitges, tant pels habitatges com pel seu tarannà…clar que a Sitges “encara” no hi han alamanys o britanics al Ajuntament…..

 3. Oriol Lleopart says:

  Clar i Català No?

 4. ALEX says:

  Tens un germà GENIAL¡¡¡¡

 5. Homer says:

  Where is Denia?

 6. Maria says:

  No ho saps pas prou!

 7. Gerard says:

  Denia i located in Alacant province….in the same way to Valencia going to the South, you go on after Valencia about 100 Km and you get it. It is a town 2000 years old. Very nice an cosmopolitan place. Originally and ancient port for trading and fishing (gamba roja is the most known in its gastronomy,) also became an important center for toys making and diseign. Its original name was Diana, called by the founders, the Old Roman in honor of this goddess. Dènia comes from the combination of the arab name Dunia and Diana…Dènia.

 8. Homer says:

  Can you find a good beer in Denia?

 9. Gerard says:

  Yes, Homer. You can. There are beers of all brands, origins, tastes and styles. Including Rosita, original Ancient Rome receipt…

 10. Gerard says:

  By he way Homer. Leaving aside your interest for Dènia, gamba roja and beer, would you like to help us in the struggle for the Independence?. All we want is to live in a normal country, as we live in a constant abnomality since 1715…what do you think about that?.
  I promise you free beer for you and your friends. And also all the quantities of gamba roja you need, which does associate very well with beer Rosita…
  British Parliament know about that (see “Catalan Act), datd in 1701 thart is still in force today….Americans also know and should understand….as our spirit is the same of those prosecuted war veteran catalans that joined the american revolutionary army, from french allie forces, (and also instructed) that helped G.Washington in the War of Independence…..

 11. Gerard says:

  Just in case you aren’t British nor American, then forget it…or don’t you!!!!, as then you can have the opportunity to live and experience really what the History is…

  ” What we do at present, will be reflected on the surface of the Eternity…” (Scipio’s sentence which with usually ended his speeches to the army before battles…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>