Don Celestino Corbacho dixit

La notícia: Corbacho avisa que la independència no serà pacífica

El senyor Corbacho, el ministre, no pas el còmic, ha posat la gamba fins l’engonal. Les coses el superen. Ell ja havia arribat a alcalde, tenia un càrrec important al partit, vivia tranquil del suculent sou de president de la Diputació de Barcelona, prenia de tant en tant uns carajillos con los amics i ves a saber si no anava als toros  amb el seu amic Jose algun diumenge per la tarda. L’ideal ibèric, què collons! Valor catalanista al PSC! Què més podia voler!

Però tot no pot anar bé sempre. No.

Ser avui ministre de treball és una ironia més pròpia del còmic, ara sí, que no pas del polític. Això d’aquest ministeri just quan Espanya ostenta el trist rècord d’atur històric i geogràfic, això, realment, li ha complicat la vida. A sobre, l’envien al Fòrum de Nova Economia a fer un discurs! L’únic que havia de fer és llegir allò que tenia escrit. Res més. Però, ves,  va voler posar-hi cullerada! Sabia el que es deia? Jo crec que no. Però no sé si això és encara pitjor.

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Comentaris and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Don Celestino Corbacho dixit

  1. alex says:

    tenim el que ens mereixem..collo….

  2. Maragall says:

    Ei! Això tu, que el vas votar. No l’he votat aquest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>