Tots tres xais volien sortir a la foto

Tots tres volien sortir a la foto. Cadascú, ben cert, al seu estil. Un surt de cul, ves, però mirant la càmera, això sí; l’altre és ben al mig, sembla acostumat als retrats, assessorat per professionals; i el tercer, descentrat, una pota ranca, un pèl separat de la resta, però mirant, si, fixament i atentament la càmera. I no, no parlo de cap govern de coalició tripartit, i ara!, només de la fotografia de tres xais.

Per cert, qui és qui?

Més sobre els xais

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Comentaris, Fotografies and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tots tres xais volien sortir a la foto

  1. Arnau says:

    Evidentmnet, en Monti és el que surt de cul (no ho sap fer millor el pobre), encara que ensenya la cara per semblar que en sap. La del mig és en Puigcercós, que l’únic que vol és que se’l vegi, no importa fent què (moltes vegades surt sense fer res) i la de més a la dreta és en Saura, que ja es veu que està a punt de caure, encara que intenta fer veure que està en forma.

  2. Toni says:

    @ Arnau

    Ara m’adono que més que xais haurien d’haver estat llops, però això hagués complicat molt la fotografia. Potser només la pell és de xai…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>