Sostenibilitat

Si hem de jutjar pel que tenim a dia d’avui, probablement l’estiu del 2007 passarà a la història com el dels desastres de RENFE i l’apagada de Barcelona. No en podem estar segurs del tot perquè encara queda força estiu per endavant. Irònicament, el govern havia demanat ser mesurat en l’ús de l’aire condicionat i legislat sobre la velocitat màxima a l’àrea metropolitana, dues mesures mediambientals amb força controvèrsia. Gràcies no se sap si a ENDESA, a REE o vés a saber a qui, mitja Barcelona s’ha quedat sense poder fer ús de l’aire condicionat, encara que havent d’usar generadors elèctrics de gasoil…!

titol

La foto no té, en realitat, res a veure amb tot això. La vaig fer a l’Hospitalet de l’Infant un dia ventós (a l’Hospitalet tots els dies són ventosos) i no especialment calorós. El forat a la sorra no tenia cap altra intenció que trobar aigua, com tots els forats que es fan a la sorra de la platja, però aviat hi vaig endevinar les possibilitats que oferia per guarir-se del sol i la calor de manera totalment sostenible, sense haver de dependre de FECSA, ENDESA, REE o vés a saber qui, ni contribuint a l’augment del diòxid de carboni com els generadors de Barcelona.

Quant a Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
Aquesta entrada s'ha publicat dins de Comentaris, Fotografies i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Sostenibilitat

  1. domain diu:

    Can I simply say what a relief to find someone that truly
    knows what they are discussing on the net. You actually
    understand how to bring an issue to light and make it important.
    More and more people really need to check this out and understand this side of your story.
    I can’t believe you are not more popular because you definitely possess the gift.

  2. Retroenllaç: Vuit anys | Tonilog (el blog del Toni)

  3. litecoin diu:

    It’s a shqme yoս don’t have a donate button! І’d certаinly donate to thіs fantastic
    blog! І guess fοr now і’ll settle foг book-marking аnd adding ʏour RSS
    feed to my Google account. I look forward tⲟ new updates and will talk
    avout tһiѕ website wіth my Facebook ɡroup. Talk
    ѕoon!
    Also vjsit my homepage: litecoin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *