Cuixes de pollastre amb prunes del Xicoi
Es posen a dorar en paella metàl·lica les cuixes de pollastre. En un altre pot se sumegeixen les prunes petites de tardor (Xicoi) i s’escalfa lentament fins que les prunes just comencin a rebentar. En aquest moment s’hi posen unes quantes nous i, passada una estona, s’apaga el foc i es deixa reposar. Quan les cuixes són cuites, s’hi afegeix les prunes i una mica del seu oli i les nous. Es deixa coure una mica tapant la paella perquè el pollastre s’impregni de l’aroma.
Poseu a daurar en una paella metàl·lica les cuixes de pollastre. En un altre recipient, poseu unes quantes prunes negres (de les més petites) a escaldar amb el mínim d’aigua. Quan les prunes comencin a rebentar, afegiu-hi unes quantes nous, espereu una estona i apagueu el foc. Afegiu les prunes, les nous i el suc a les cuixes de pollastre quan siguin cuites. Deixeu-ho coure tot uns minuts ben tapat perquè l’aroma impregni el pollastre.
Bon profit!
The information shared is of top quality which has to get appreciated at all levels. Well done…
Thank you so much for sharing this wonderful post with us.