Per a dues persones, fregim una ceba tallada gruixuda, hi tirem l’arròs (200 g) i el deixem coure una mica amb la ceba i l’oli, tot remenant. Afegim l’aigua, la sal i el pebre i deixem que vagi coent. Entretant batem la clara de dos ous amb la tonyina d’una llauna, prèviament ben trinxada amb la forquilla. Apaguem el foc i vessem la tonyina i la clara a l’arròs i remenem perquè es cogui la clara amb l’escalfor residual. A continuació posem els dos rovells sense rebentar i engeguem el foc ben fort durant uns segons, però evitant que es cogui l’ou o la tonyina.
novembre 2024 Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 -
Enllaços amics
-
Des de la Mediterrània
-
-
Ves per on
-