Ho Peta

HoPeta és una cervesa de fermentació en capa alta d’estil lliure, amb un 6% d'alcohol en volum, fosca, amb força cos (1,060 kg/L inicials) i amarga (68 IBU). S'obté de 400 g/L de maltes segons 40% de Pale Ale, 40% de Pilsen, 15 % de blat laminat i 5% de Roast Barley, tot macerat amb un pH inicial de 5,7 durant una hora a 65-70 graus i 30 minuts a 60-65 graus.  

2015-02-17-20-18-54

L’amargor i l’aroma els proporcionen tres addicions successives de Fluggerl o EK Goldings. Abans de refredar el most, s’hi addicionen 30 g/L de sucre morè. Són necessaris uns 9 dies de fermentació amb Safrane 05 i posteriorment cinc dies més de clarificació abans d’embotellar-la encebada amb glucosa. 

 

 

Notes d'anàlisi i tast

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *