Prepareu les galtes de porc sense os en talls d'un centímetre de gruix enfarinats amb pols de cacau pur, sense sucre. Sofregiu força ceba, tallada a rodanxes, amb un bon raig d'oli, sense sal. Quan la ceba sigui a punt, poseu-hi les galtes, espereu que es dorin i, a continuació, afegiu-hi clau, pebre, sal, canyella i un raig de vi negre. Deixeu que vagi fent, el vi s'evaporarà i la salsa prendrà una consistència més o menys espessa. Quan les galtes siguin cuites al vostre gust, corregiu se sal, apagueu el foc i deixeu-les descansar uns pocs minuts.
És un contundent segon plat que requereix un primer lleugeret, com ara una amenida de tomàquet tallat ben petit, espinacs crus i trossets de formatge de Brie, prèviament atemperat.
Salut!
They moisturize and nourish the nail, helps restore keratin through a protective layer of hydrophilic silicone, and contains ingredients that block UVA rays buy cialis online using paypal