Galta de porc amb cacau

Prepareu les galtes de porc sense os en talls d'un centímetre de gruix enfarinats amb pols de cacau pur, sense sucre. Sofregiu força ceba, tallada a rodanxes, amb un bon raig d'oli, sense sal. Quan la ceba sigui a punt, poseu-hi les galtes, espereu que es dorin i, a continuació, afegiu-hi clau, pebre, sal, canyella i un raig de vi negre. Deixeu que vagi fent, el vi s'evaporarà i la salsa prendrà una consistència més o menys espessa. Quan les galtes siguin cuites al vostre gust, corregiu se sal, apagueu el foc i deixeu-les descansar uns pocs minuts. 

És un contundent segon plat que requereix un primer lleugeret, com ara una amenida de tomàquet tallat ben petit, espinacs crus i trossets de formatge de Brie, prèviament atemperat.

Salut!

 

 

Una resposta a Galta de porc amb cacau

  1. jourora diu:

    They moisturize and nourish the nail, helps restore keratin through a protective layer of hydrophilic silicone, and contains ingredients that block UVA rays buy cialis online using paypal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *