Tomàquet i pebrot al brou amb pollastre marinat a l’oriental i encenalls de formatge de cabra del Ripollès

Per a dues persones, coueu tres tomàquets i dos pebrots, tots tallats petits, en un dit d'un bon brou i un raig d'oli. Escalfeu el forn mentrestant. Afegiu brou al tomàquet i el pebrot si convé, però cuitant que cap al final pogueu daurar-ho tot. Poseu a macerar dos pits de pollastre tallats en trossets en un estri per anar al forn (com el de la foto) amb llet, canyella, una cullerada de cacau, pebre verd i tres llavors de cardamom. Quan el forn sigui a 280 C, poseu-hi el pollastre destapat a fi que la llet s'evapori. Un raig d'oli quan sigui sec per acabar de coure's pot anar bé. Un cop cuit, saleu i afegiu-hi el tomàquet i el pebrot per damunt i deixeu-ho tot tres minuts més al forn, ara tapat. Talleu llenques primes de formatge de cabra i poseu-les per damunt del tomàquet i el pebrot. Deixeu el conjunt un minut tapat amb el forn apagat. Serviu immediatament.

Salut!

IMAG0586-w

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>