Cuixes de pollastre amb prunes

Cuixes de pollastre amb prunes del Xicoi
Es posen a dorar en paella metàl·lica les cuixes de pollastre. En un altre pot se sumegeixen les prunes petites de tardor (Xicoi) i s’escalfa lentament fins que les prunes just comencin a rebentar. En aquest moment s’hi posen unes quantes nous i, passada una estona, s’apaga el foc i es deixa reposar. Quan les cuixes són cuites, s’hi afegeix les prunes i una mica del seu oli i les nous. Es deixa coure una mica tapant la paella perquè el pollastre s’impregni de l’aroma.

Poseu a daurar en una paella metàl·lica les cuixes de pollastre. En un altre recipient, poseu unes quantes prunes negres (de les més petites)  a escaldar amb el mínim d’aigua. Quan les prunes comencin a rebentar, afegiu-hi  unes quantes nous, espereu una estona i apagueu el foc. Afegiu les prunes, les nous i el suc a les cuixes de pollastre quan siguin cuites. Deixeu-ho coure tot uns minuts ben tapat perquè l’aroma impregni el pollastre.

Bon profit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>