Per a dues persones, fregim una ceba tallada gruixuda, hi tirem l’arròs (200 g) i el deixem coure una mica amb la ceba i l’oli, tot remenant. Afegim l’aigua, la sal i el pebre i deixem que vagi coent. Entretant batem la clara de dos ous amb la tonyina d’una llauna, prèviament ben trinxada amb la forquilla. Apaguem el foc i vessem la tonyina i la clara a l’arròs i remenem perquè es cogui la clara amb l’escalfor residual. A continuació posem els dos rovells sense rebentar i engeguem el foc ben fort durant uns segons, però evitant que es cogui l’ou o la tonyina.
Cerca
El més vist ara
El més vist
- Musclos al vapor cuits al wok
- Els ànecs d’Aiguadolç
- Patates amb salsa verda
- Mates aplicades: digues-me quants n’hi havia i et diré de quin peu calces (sense fotos, lamentablement)
- Per què són hexagonals els nius de les vespes?
- Per què jo no l’espero
- El silenci del Fangar
- Papallones molt i molt viatgeres
Quants
Ara hi ha 0 persones connectades i avui hem registrat 1 visitants diferents. Hi ha hagut 42106 visites al blog des de maig de 2009.Què diuen els savis?
There's an old story about the person who wished his computer were as easy to use as this telephone... That wish has come true, since I no longer know how to use my telephone.
(B. Stroustrup)Ves per on