Quatre orenetes i un cartró

Les quatre orenetes piulaven per la mare des del niu estant. I la mare, mentre era a la recerca d'aliment per a tanta oreneta i tan grossa, devia estar pensant en el dia que volarien per fi del niu.

150704-lumix-1030379-w

Però allò que em convidà a fer la fotografia no és la història suggerida per la imatge de quatre oranetes, ja refetes, al niu construït sota un balcó a Ripoll. I ara! N'hi ha un fum, de nius, sota els balcons! I quan arriba l'estiu, tots són plens d'orenetes a punt ja d'emprendre el vol. En realitat, allò que em va fer treure la càmera de la butxaca va ser, justament, la següent imatge:

150704-lumix1030381-w

Farts que els clients rondinessin per les cagarades de les bèsties entrant i sortint del niu, hi van posar un cartró. Altres haurien enfocat el problema des d'un punt de vista més agressiu. Però a Rita Complements, no.

Tot un manifest sobre el dret a la vida.

 

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Fotografies and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>