Antic o vell?

A prop (crec) del British Museum de Londres, vaig descobrir l’snack de la fotografia. No és cap local excepcional, perquè n’hi ha molts de semblants escampats per tota la ciutat, però aquest el vaig trobar especialment elegant. Aquí fins i tot la caixa registradora acomplia el llibre d’estil… per fora, ja que per dins era un ordinador connectat a la xarxa sense fils del local. Veient aquests  snacks i pubs, vaig pensar que a Londres han sabut mantenir-se fidels a un estil que a Barcelona hem deixat perdre en honor a una modernitat falsa i, sobretot, per no saber distingir, fet i fet, entre vell i antic. Quants cafès com el de l’Òpera ens queden? Quants Quatre Gats? Què se n’ha fet, dels aires modernistes, més enllà de l’arquitectura per a turistes? Una pena, vaja!

M’agrada l’espontaneïtat de la fotografia, el seu estil lomogràfic (don’t think, just shoot), i en lamento la baixa qualitat tècnica: només disposava del mòbil!

Barcelomografies

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Fotografies, Viatges and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Antic o vell?

  1. alex says:

    si, tot molt maco,..pero hi ha GUINESS?

  2. Homer says:

    ¡Soy yo! ¡Soy yo! Homer, Homer Simpson.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>