Un punt de vista a l’inrevés

A l’embarcador de la petitíssima localitat de Flåm, a Noruega, el vaixell ha de fer marxa enrere i girar lentament fins a posar proa a la sortida del fiord. La ciavoga resulta aquí una maniobra ben delicada a causa de l’estretor del pas en considerar els gairebé 300 metres de l’eslora. Les hèlixs remenen el fang del fons i les gavines de seguida sobrevolen la zona potser esperant trobar incauts peixos a prop de la superfície. Des del pont superior del vaixell, l’escena rere el teleobjectiu sembla diferent perquè el punt de vista és també diferent, inhabitual: el retrat d’un gavià des del damunt.

Altres de semblants

About Toni

-Has viles, ni castells, ni ciutats, comtats ni ducats? -He amors, pensaments, plors, desirers, treballs, llanguiments, qui són mellors que emperis ni regnats (Ramon Llull)
This entry was posted in Fotografies, Viatges. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>